X

Billy krijgt weer nieuwe fillers

Tijd voor een nieuw berichtje. De bewoners zijn vandaag druk bezig en bereiden zich voor op de Utopia markt die morgen gepland staat. We hebben een samenvatting gemaakt zodat je weer op de hoogte bent.

De bewoners zijn een nieuwe vloer rijker maar ze zijn er toch nog wel druk mee. Dit omdat de vloer nog niet is afgewerkt, en alles moet wel bedekt worden voor morgen. Alleen Ramona is hier niet zo blij mee, omdat zij steeds haar merchandise winkel moet verplaatsen. Romy, Jacco en Cemal werken ondertussen rustig door aan het leggen van de rest van de vloer. Verder is Kevin druk bezig met het plaatsen van de marktkramen, zodat alles klaar staat voor morgen. Billy legt de laatste hand aan haar Billy Jeans, zodat de er genoeg voorradig is. En Britt heeft ook het plotterapparaat gevonden en is druk bezig met het bedrukken van haar t-shirts. Cemal, Boyd en Gina hebben krijgen nog een aantal klanten op bezoek en Billy krijgt nieuwe fillers. Kortom er gebeurd een hoop en de bewoners zijn nog wel even bezig zodat alles klaar is. Zal het een goede drukke markt worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings