X

Jessie ontdekt dat er wat producten van de Utopia webshop verdwenen zijn

Terwijl Jessie achter de computer zit merkt hij op dat er iets mis is met de Utopia webshop. Er zijn namelijk een aantal producten verdwenen, waaronder de koffiebonen van Rob en een aantal producten van de Streetwear. Jessie gaat op zoek naar Victoria, want zij is immers verantwoordelijk voor de webshop. Victoria laat weten dat zij alle producten die ook op de markt werden gekocht van tevoren offline heeft gehaald. Anders gingen we dingen verkopen die er niet waren legt ze verder uit. Jessie begrijpt haar punt, maar hoopt dat dit de volgende keer beter gecommuniceerd zal worden, want nu konden de producten vanaf zondag dus al niet meer online worden verkocht. Inmiddels staan de koffiebonen weer online maar een aantal producten van de Streetwear nog niet. Deze zijn namelijk uitverkocht, aldus Ramona.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Reacties (4)

  • Jessie hoopt dat er volgende keer beter gecommuniceerd zal worden? Wat een giller!
    Dan moet hij toch maar eens in de spiegel gaan kijken.

  • Helemaal mee eens Willem. Communiceren weet hij soms niet wat het is. Alleen soms met personen die bij hem in het straatje passen. Een ding is zeker hij moet het echt bij zichzelf zoeken en niet steeds ander de schuld geven. Wat een eikel.

    • Een vloer aanleggen is voor hem moeilijk,maar met iedereen ''de vloer aanvegen''schijnt geen probleem te zijn.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings