Romy bespreekt huilend met Billy over haar relatieprobleem met Cemal

Romy bespreekt huilend met Billy over haar relatieprobleem met Cemal

Romy en Cemal hebben een gesprek gehad over hun relatie. Deze staat op instorten. Ze spraken af het nog met niemand te bespreken maar Romy heeft deze belofte al verbroken. Ze vertelde huilend aan Billy wat er aan de hand is.

Billy laat weten dat ze het al in de gaten dat het niet goed ging tussen Cemal en Romy. Het is een beetje weg antwoordt Romy met een trillende stem. Vervolgens rollen de tranen rollen over haar wangen en ze laat Billy weten dat ze het moeilijk vindt en bang is om alleen te zijn. Dit begrijpt Billy wel en zegt dat ze ontzettend trots is dat ze haar gevoelens nu heeft uitgesproken. Volgens haar passen zij en Cemal niet meer bij elkaar en is Romy verder in haar ontwikkeling dan haar Cemal. Romy knikt terwijl ze Billy’s advies aanhoort. De twee zijn erover eens dat echte liefde overwint. Als Romy en Cemal echt voor elkaar gemaakt zijn zullen ze elkaar wel weer terugvinden. Het gesprek doet Romy duidelijk goed en al snel zijn de tranen weer gedroogd. En hoewel ze eigenlijk met Cemal had afgesproken met niemand te praten over hun mogelijke relatiebreuk deelt ze het even later ook ook nog met Do. Denk jij dat het einde verhaal is?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 18:49

    Wat zal Billy gezegt hebben als Cemal naar haar toe was gekomen met het zelfde verhaal, had ze dan gezegt jij bent verder in ontwikkeling dan Romy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *