Afgelopen avond was er nog altijd onrust rondom de “wijn gate”

Afgelopen avond was er nog altijd onrust rondom de “wijn gate”

Gisteren was het vrij rustig in Utopia zoals je wel aan onze berichtgeving had kunnen zien. Maar wat gebeurde er afgelopen avond allemaal nog in de mini samenleving? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Nadat Victoria de groep bij elkaar riep voor een bespreking rond  de verdwenen flessen wijn, bleef het nog even onrustig in de loods. Jacco zei tegen haar dat ze de dader echt zullen vinden. Verder was Kevin druk bezig met het oefenen van zijn dans. Ramona en Romy keken toe. Ramona heeft zelf ook een kleine rol in deze dans en deze moest natuurlijk ook geoefend worden. Verder heeft Ramona een tatoeage laten zetten door Boyd. Ze was zenuwachtig maar werd bijgestaan door Romy en Billy. Het uiteindelijke resultaat zie je hierboven in de foto. Twee nieuwelingen werkte met elkaar samen, zo waren Jeroen en René plantenbakken aan het maken. Bas liet zich ondertussen gaan in de gym. Uiteindelijk is de tatoeage van Ramona klaar en deze werd dan ook geshowd. Ze krijgt veel complimenten en gelukkig is zij ook erg tevreden over het resultaat. Dat was het wel zo’n beetje. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen? We komen er uiteraard snel weer op terug, hou de site dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:57

    Weer een gratis tatoeage laten zetten.
    Hij kan beter maken dat hij klanten heeft, of betalen die meer zodat hun gratis kunnen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *