Billy kan het niet hebben dat Cemal en Romy de concurrentie met haar aangaan

Billy kan het niet hebben dat Cemal en Romy de concurrentie met haar aangaan

Afgelopen avond gebeurde er nog meer in Utopia. Zo was er enige onenigheid in de ondernemersgroep. Dit omdat steeds meer ondernemers kleding verkopen.

Zo zijn Romy en Cemal een tijd geleden begonnen met hun vintage spijkerjassenlijn, waar Billy 100 procent achter stond. Maar Billy vandaag een broek aan het bleken is, komt Romy naar haar toe. Ze laat haar weten dat Cemal ook van plan is om spijkerjasjes te bleken en dit gaat daardoor in elkaar snijden. Volgens Billy is dit onvermijdelijk, aangezien ze beiden werken met spijker stof. De twee gaan goed uit elkaar maar het blijft toch dwars zitten bij Billy. Echt een f*cking gekkenhuis hier, hebberige bedoeling mompelt ze vervolgens in zichzelf terwijl ze naar buiten stormt. En wat later uit ze haar frustraties bij Jessie. Billy vindt het niet normaal dat Romy naar haar toe durfde te komen, aangezien zij zes weken geleden degene was die toestemming aan haar vroeg om de spijkerjasjes uit te brengen. Het is dus Romy die zich moet aanpassen aan Billy en niet andersom. Ik hoef me niet te verantwoorden tegenover Romy, als ik nieuwe dingen bedenkt voor mijn Billy Jeans collectie. Jessie probeert op zijn beurt om haar te kalmeren en merkt op dat het allemaal wel meevalt. Wel vindt hij dat het tijd is voor Billy om nieuwe concepten te bedenken, om dit soort dingen te voorkomen. Ik moet het groter aanpakken besluit Billy uiteindelijk. Kunnen we binnenkort grootse plannen van haar verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *