Billy en Romy belanden in een ruzie over hun kledinglijnen

Billy en Romy belanden in een ruzie over hun kledinglijnen

We beginnen deze nieuwe dag met ruzie in Utopia. Dit keer wederom over de concurrentie in de spijker stof kledinglijnen die er zijn. Vandaag besluiten Billy en Jessie met Romy en Cemal het gesprek aan te gaan.

In de keuken neemt Billy als eerste het woord en zegt dat ze op het idee van het kleuren van jeans alleenrecht wil. Romy vindt het op haar beurt raar dat Billy eergisteren ineens een tuinbroek ging bleken, terwijl ze wist dat Cemal al met zoiets wilde starten. Billy antwoordt dat ze helemaal niets wist van dit idee. Al snel raken de twee geïrriteerd en het gesprek veranderd in een hevige discussie. De twee beginnen elkaar steeds meer te overschreeuwen. Zo wijst Billy Romy erop dat ze hen de spijkerjas collectie heeft gegund, aangezien het eigenlijk bij haar concept Billy Jeans past. Dit schiet bij Romy in het verkeerde keelgat en ze vertelt geïrriteerd dat ze het concept niet heeft gekregen van Billy en alleen maar toestemming ervoor heeft gevraagd. Van gunnen is volgens haar dus geen sprake. De bom barst bij Romy en besluit boos weg te lopen.  Ik kan hier niet met mijn hoofd bij schreeuwt ze met een trillende stem. Jessie en Billy richten zich vervolgens op Cemal. Die rustig aan hen uitlegt dat hij op een hele andere manier wil werken met bleek. Het drietal spreekt af dat Cemal zijn idee zal uitwerken en vervolgens de producten van de twee lijnen met elkaar zullen vergelijken. Romy doet ondertussen huilend haar verhaal bij Ramona… Een gezellig begin van de dag zullen we maar zeggen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. margriet at 17:43

    Wat kinderachtig allemaal weer.Laat iedereen nou gewoon z’n ding doen.Trouwens als je kleding bleekt moet je dat professioneel doen.En dat zal daar niet het geval zijn.Dus je kunt er wel ruzie over maken maar een beetje nadenkend mens koopt het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *