Billy is woedend op Jessie en Boyd

Billy is woedend op Jessie en Boyd

Ruzie in Utopia! Tijdens het centraal van vandaag hebben Jessie en Boyd aangekondigd jeans de gaan verkopen met inktspetters. Dit doet Billy natuurlijk wel wat omdat deze broeken verdacht veel lijken op háár Billy Jeans. Ze gaat er in eerste instantie vanuit dat Jessie en Boyd een grapje maken, maar als ze erachter komt dat de twee dit echt willen doorzetten wordt ze kwaad.

Billy loopt gefrustreerd rond terwijl Jessie en Boyd vinden dat ze in hun recht staan, aangezien Billy volgens hen ook in hun vaarwater zit met haar chillpak. Als ze de mannen op hun daden aanspreekt geeft ze aan dat ze het erg flauw vindt. Jessie en Boyd trekken zich hier weinig van aan en dit maakt Billy alleen maar kwader. Je naait je eigen vriendin gewoon schreeuwt ze woedend waarna ze haar woede ook op Boyd afreageert. Vieze kontenlikker krijst ze nóg harder terwijl ze boos de loods uit stormt.  Let op je ademhaling reageert Boyd op een rustige toon tegen zijn vriend Jessie. Jessie geeft alleen maar aan dat hij de uitbarsting van Billy maar kinderachtig vindt.  Als jij in onze vijver vist, vissen wij in die van jou is het motto van de twee. En ze zijn dan ook niet van plan om zich te laten tegenhouden door Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:47

    Oké Billy heeft en uitbarsting. Maar begrijp het in dit geval volledig. Jessie was het vorige week mee eens dat Romy niet mocht bleken of spetteren op de jeans.Want dat leek teveel op die van Billy.De afspraak was allang zo (het is nl een product van Billy) Nu ook ineens jessie en boyd doen het WEL.Lachen erbij en zeggen tegen haar we gaan er toch mee door. Wij hebben kwaliteit. Later doet vooral Boyd weer nare uitspraken over de anderen.Het enige wat telt is dat zij geld verdien om er later meer goud te kopen. Jessie akelig persoon, maar word toch in alles in negatieve zin aangestuurd door Boyd. Dus in dit geval kom ik op voor Billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *