Billy zet Boyd en Jessie het atelier uit

Billy zet Boyd en Jessie het atelier uit

Zojuist schreven we al over de ruzie tussen Billy, Boyd en Jessie. De twee willen ook spijkerbroeken op de markt brengen met inktspetters. En daar is Billy het totaal niet mee eens. Er ontstond ruzie maar die lijkt nog niet voorbij te zijn…

Terwijl Boyd en Jessie bezig zijn met hun eerste jeans wordt het Billy allemaal te veel. Ze loopt weer woedend richting de twee maar Boyd ziet haar al aankomen. Opzouten hier roept Billy als ze binnen komt stormen. Ze grijpt de broek waar Jessie en Boyd net mee begonnen zijn en smijt hem naar buiten. Nee, nee! roepen Jessie en Boyd nog, maar helaas. Ik maak geen grap, optyfen gaat Billy kwaad verder.  Jessie moet een beetje lachen maar kies eieren voor zijn geld en verlaat het atelier om de broek van de grond te rapen. Boyd laat zich echter minder makkelijk wegsturen. Optyfen, wegwezen herhaald Billy nog maar een keer. Boyd blijft rustig en  vraagt zich af of de broek die Billy zojuist naar buiten heeft gegooid niet beschadigd is. Als Jessie met de broek weer naar binnen wil lopen gaat Billy compleet door het lint. Ze blijft tegen de mannen schreeuwen en geeft Jessie een duw naar buiten. Daarna gooit ze ook Boyd het atelier uit waarna ze in haar eentje nog een flinke tijd door raast in het atelier.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Elly at 18:34

    Rustig, Bil… je moet normaal praten… zei je toch ook tegen Romy… hihi…. en nu gaat ze helemaal uit haar panty…alle ondernemers zijn gewoon matennaaiers…haha. Dus Bil…blijf bij de ondernemers…

  2. margriet at 16:56

    Geen medelijden met Billy, en wat die Ratten Jessy en Boyd betreft, die komen zichzelf echt nog wel tegen. Maar eerlijk is eerlijk Boontje komt om z’n loontje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *