Jessie laat zijn eerste tatoeage zetten door Boyd

Jessie laat zijn eerste tatoeage zetten door Boyd

Jessie heeft afgelopen avond zijn eerste tatoeage laten zetten door, hoe kan het ook anders Boyd.  Jessie besloot dat het tijd was om zijn eerste tatoeage te laten zetten. Ondanks het feit dat hij erg zenuwachtig was mag het resultaat er zijn. Billy stond hem uiteraard bij maar ook Ramona was bij de tattoo sessie aanwezig. Nadat Boyd de schets op zijn arm heeft gemaakt kan uiteindelijk het echte werk beginnen. Terwijl Jessie onder handen wordt genomen omschrijft hij het als vervelend gevoel maar niet pijnlijk. Al lijkt hij zich toch wat groot te houden. Enfin, verschillende bewoners komen even een kijkje nemen, zo ook Jeroen. Uiteindelijk staat de tatoeage op de arm van Jessie en deze showt hij dan ook vol trots aan zijn mede bewoners. Ook voegt hij eraan toe dat dit niet de laatste keer was dat hij zich laat tatoeëren, Boyd zal namelijk op een ander moment verder gaan met zijn arm. Wat vindt jij van Jessie’s tattoo zoals in bovenstaande foto te zien is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. margriet at 00:53

    Nou Jessy,dit is dus niets voor jou.Maar dat is nu te laat. Straks bedenk je als hypogonder nog dat je er ook nog ziek van kan worden. Of breng ik je Nou op een idee.

  2. Frans at 18:18

    Ach ach wat een lelijke tattoo,en dat vind ik niet alleen.Het is gewoon heel erg slecht gedaan. Nee Boyd ga maar eens leren hoe het echt moet.En Jessie zal er nog wel spijt van krijgen,maar dat is te laat want dat lelijke geval zit er nu wel.succes ermee.

  3. anneke at 13:19

    Wat staat er eigenlijk.
    Nu lijkt hij stoerder.
    En hoeveel is er voor betaald, dit moet toch in de bv
    En hoorde laatst Ramona het over 1400 euro hebben bij Jessie , moet hij daar over belasting betalen

  4. Petra at 12:13

    Ik heb niets tegen tattoos, sterker nog heb d’r zelf ook eentje. Maar wat deze van Jessie betreft, pure verminking… en dat wil straks in bedrijfsleven serieus genomen worden? Net als die van Billy op de hand…. ieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *