Karin, Britt en Kevin zijn de genomineerden van de eerste stemronde van Utopia 2017

Karin, Britt en Kevin zijn de genomineerden van de eerste stemronde van Utopia 2017

Tijd voor de eerste stemronde van Utopia 2017! Wie van de bewoners worden er genomineerd? Wordt het een spannende ronde? In dit bericht lees je alles terug!

Jeroen, Britt, Rob en Boyd mogen voor de eerste keer hun stemmen verdelen en daarnaast is het ook de eerste keer dat de ondernemers en de minimalisten in actie komen tijdens een stemronde.
Ramona neemt de presentatie op zich en gaat voor de groep staan met een zwarte envelop. Tijd voor de publieksstemmen. De eerste stem is voor Rob, de tweede voor Billy en de derde voor Jessie. Daarna begint de stemronde en start Victoria als eerste met het verdelen van stemmen.

Victoria vindt dat Jessie aan de manier van communiceren moet werken, want hoe hij nu handelt vindt zij onacceptabel. Ik heb vertrouwen in je maar geef je graag nogmaals een schop onder je kont. Twee stemmen voor Jessie dus. Haar laatste stem gaat naar Billy.

Billy neemt het woord over en richt zich op Kevin. Ze adviseert hem om zichzelf meer te laten zien. Billy vindt dat Kevin de markt goed doet en bij de Utopia Spelen bleek je ook een strijder te zijn, maar dit wil ik meer van je zien. Daarom een motivatiestem voor Kevin. En de andere twee stemmen van Billy gaan naar Karin.

Romy haalt een briefje uit haar zak en vertelt vervolgens dat er dingen gebeuren die niet in haar Utopia passen. Ze vertelt dat ze Jessie wel eens achter het behang wil plakken, maar ze heeft de Jessie nodig en kan daarom niet op hem stemmen. Ik kijk naar het gehele plaatje en kijk wie er nog kan groeien in Utopia. Ik heb  het gevoel dat het klaar is voor Karin, drie stemmen voor haar.

Tijd voor Britt, het is haar eerste stemronde en legt uit dat ze haar niet laat lijden door de ondernemers of de minimalisten. Mijn eerste twee stemmen gaan naar Jessie en Rob. Vervolgens barst ze in tranen uit en geeft haar derde en laatste stem aan Rob. Karin, die zelf al vijf stemmen heeft ontvangen, houdt het kort. Een stem voor Rob, een stem voor Boyd en een stem voor Jessie.

Vervolgens stapt Ramona naar voren en ze besluit te stemmen voor Utopia 4.0. Wie gaat er allemaal in die motherf*cking trein vraagt ze zichzelf af. Jacco krijgt de eerste stem. Ik heb veel vertrouwen in je, maar zie geen passie meer. Daarom deze schop onder je kont. En de volgende is Kevin. Ramona adviseert hem om de was te laten staan en aan zijn eigen dingen te gaan werken. En de laatste stem is voor Karin, omdat  de inmiddels huilende Ramona het gevoel heeft dat ze geen plezier meer heeft in Utopia.

Dan is Jacco de eerste man die voor de groep mag staan. Hij begint zijn speech door te zeggen dat hij niet op Karin zal stemmen. Maar wel op Kevin, drie stemmen. Ik wil dat je alle zeilen bij gaat zetten om zijn Utopia voor elkaar te krijgen. Vervolgens mag Kevin zelf stemmen verdelen. Drie voor Boyd, omdat hij het gevoel heeft dat Boyd zich beter voelt dan anderen.

De volgende is Cemal, en ook hij vindt dat bewoners zich niet boven de groep mogen profileren. Want dan is er geen groep benadrukt hij. Ik vind dat Utopia een plek is om te ontwikkelen en je dromen te behalen, maar volgens Cemal zit er voor Karin niet veel potentie meer in. Drie stemmen voor Karin.

Jeroen gaat ook voor het eerst zijn stemmen uitbrengen. Hij geeft Kevin een schop onder zijn kont en heeft gevoel dat hij meer kan doen dan hij laat zien, één stem voor hem. De overige twee gaan naar Karin, omdat Jeroen denkt dat zij niet meer kan groeien in Utopia.

Dan is Rob. Hij vindt dat Karin haar doelen al heeft bereikt en geeft haar drie stemmen.

Boyd gaat voor de groep staan en richt zich tot Kevin. Hij legt uit dat Kevin veel doet in Utopia, maar dat hij zich richt op de verkeerde dingen. Vervolgens richt hij zich tot Britt. Ik vertrouw het niet meer en geeft je drie stemmen.

Dan neemt Jessie het woord. Ik wilde op Karin stemmen, maar richt zich toch op iemand anders namelijk tot Britt.  Ondernemers stemmen niet op elkaar benadrukt hij. Drie stemmen voor Britt.

Bas is als laatste aan de beurt. Hij vindt het lachwekkend dat Jessie en Boyd op Britt hebben gestemd. Hij vindt dat Boyd ook een tatoo shop buiten Utopia kan starten, maar hij gaat niet op hem stemmen. Ook Jessie en Billy blijven gespaard, na hun relatieproblemen. Het wordt Karin dit omdat Bas niet weet wat haar toegevoegde waarde is. Drie stemmen.

Alle stemmen zijn verdeeld gaat Ramona weer voor de groep staan. Ze richt zich tot Boyd en Jessie en vindt dat zij hun mede ondernemer Britt een dolksteek in de rug hebben gegeven. Ik zal nooit aan een complot zal meewerken. De drie genomineerden zijn bekend, Karin met zeventien stemmen, en Britt en Kevin allebei met zes stemmen. Een van de potentiële bewoners mag uiteindelijk kiezen wie van hen Utopia zal moeten verlaten. Ben jij het met de uitslag eens?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 73    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
  1. Schop-de-Minimalist-met-louischoen at 06:23

    Jessie. Rob en Boyd hebben het supergedaan. Wat is jullie utopia? Mensen die al het geld opmaken aan “idealen” en vervolgens in de crisis zitten?

  2. riekie at 11:10

    Bah wat een huigelaars ik vind de stemming niet eerlijk iedereen moet kunnen stemmen op wie je wil
    en wat heeft het stemmen van het publiek voor zin fijn jessie dat je gedekt ben door je maatjes

  3. margriet at 22:44

    Jessy en onderdanen uitschot,”schamen ” jullie je ogen uit je kop. Wat een vreselijk volk zijn jullie. Als jullie buiten de poort komen denk ik dat geen één van jullie nog een goede baan krijgt. Bovendien sta je er in je eentje voor.succes.

  4. Rina at 20:54

    Ik hoef eigenlijk niks meer te schrijven ik ben het met alle mails schrijvers eens, Britt was in iedergeval eerlijk
    maar dan pas je er denk ik niet bij. Oneerlijk zijn en goed kunnen roddelen bah .
    Ik snap de minimalisten echt niet , laat zien dat je ook wat waard bent.

  5. Dik at 20:37

    Een ding snap ik niet dat de mensen nog steeds iets afnemen van Jessie, Boyd en Rob want die zijn asociaal bezig. En wat steld de publieksstem nog voor, niets toch?

  6. jolanda at 20:28

    Wat een schoften die jessie en boyd. En Bas is ook een slappe laffe gozer.Hij had jes en boyd ook als laatste op de bank kunnen zetten .en miss drama karin kun je me hier en daar mee helpen .het is onze shop en ondertussen alles voor zich zelf op eisen en als dank steek ze Karin een mes in haar rug.nou een
    Ideale samenleving.het programma word steeds asocialer.Dit is niet mij utopia niet.

  7. Aleid at 14:02

    Een achterbaks klerezooitje.
    Hierdoor gaat het plezier van Utopia wel verloren.
    Als Jessie het zo goed kan zou hij wel in de buitenwereld gebleven zijn geldwolf dat het er is. Bah Bah Bah

  8. annelies at 13:37

    zo zie je de ondernemers hebben alleen op de minimalisten gestemd omdat de ondernemers niet op
    elkaar mogen stemmen dus wat heeft stemmen voor nut

  9. Getty at 13:18

    Opheffen de hele boel dit is geen Utopia meer maar een stelletje achterbakse “ondernemers” die in buitenwereld nooit zullen functioneren.Weg met zooi!

  10. anneke at 13:17

    Ze hebben zich allemaal om laten praten, wat is hun beloofd als ze niet op hun gingen stemmen.
    Eerst de hele dag van een paar meiden tegen Jessie ik ga op je stemmen en nu niet

  11. Dik at 12:56

    Wat hier gebeurt is schandalig dit is geen eerlijke stemming stelletje huigelaars bij elkaar. Verder wil ik er geen woord aan vuil maken dit is Utopia onwaardig. Van mij mag iedereen naar huis ik ben er op uit gekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *