Karin lijkt een grote kans te hebben dat ze genomineerd wordt

Karin lijkt een grote kans te hebben dat ze genomineerd wordt

Nog wat nieuws van afgelopen avond, de stemronde komt dichterbij en er wordt volop over gesproken. Zo ook Ramona en Romy, vooral Romy weet namelijk vrijwel zeker dat Karin groot gevaar loopt om genomineerd te worden. Jessie lijkt wellicht deze ronde gespaard te blijven.

Romy begint over haar eerdere gesprek met Jessie. Ze wil het niet op haar geweten hebben dat hij genomineerd wordt. Ramona is het daar helemaal mee eens, dat wil ik ook niet voegt ze eraan toe. Maar wie gaat er nog meer dan vraagt Ramona op een gegeven moment. Oh ik kan er wel vijf opnoemen antwoordt Romy. Van eentje kan ik het niet zeggen want dat heb ik beloofd. We kijken allemaal wel naar het spel vervolgd ze. Ik vind het moeilijk hoor reageert Ramona, ik ga janken hoor. Wat dacht je van mij antwoordt Romy, ik heb zeven maanden met haar geslapen. Maar ik had het niet zien aankomen. Ik heb Jessie ook nodig gaat Ramona verder. Zakelijk gezien is het een topper en het is zijn tijd nog niet. Maar als er iemand binnen komt die sociaal is gaat Karin niet naar huis.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *