Kevin ontvangt een leuke mail voor zijn dans evenement

Kevin ontvangt een leuke mail voor zijn dans evenement

Wat gebeurde er afgelopen avond nog in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Na alle hectiek door het plotselinge vertrek van Britt ging het er afgelopen avond rustig en gezellig aan toe. Zo nam Boyd Billy in de tattoo shop onder handen voor een tatoeage. Kevin heeft verder een leuke mail ontvangen van een  een dansacademie. Hij leest aan Bas en Ramona voor dat de academie wil jureren tijdens het Utopiaanse dansevenement Dance With Me. Op deze dag vinden er namelijk ook dance battles plaats in de loods. Graag helpen wij mee om deze danswedstrijd eerlijk te laten verlopen leest Kevin verder. Het nieuws wordt door de groep met gejuich ontvangen. Maar er werd afgelopen avond ook gewerkt. Romy en potentiële bewoner trotseerden de storm om de koeien te verzorgen. Nadat hun taak erop zit spoeden ze zich snel richting de loods. Wat later staan Jacco en Ko samen in het cordwood, want er sijpelt vocht naar binnen via de boomstam die midden in het houten huisje staat. Ze lossen het probleem op door een kacheltje naast de stam te zetten. Verver verliep het rustig in de mini samenleving. Wat zal deze nieuwe dag allemaal brengen? We houden het voor je in de gaten en komen uiteraard snel terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *