Ko en René maken rustig kennis met hun mede bewoners

Ko en René maken rustig kennis met hun mede bewoners

René en Ko zijn nu enkele uren in Utopia. Ze zijn de potentiële bewoners en uiteindelijk blijft er één over die zich uiteindelijk vaste bewoner mag noemen. Maar zover is het nog niet, de twee kunnen zich nog tot zondag bewijzen. De afgelopen avond hebben de twee zich in ieder geval vermaakt. Ze hebben lekker met de bewoners gekletst en lijken langzaam hun draai te vinden.

René lijkt het goed te kunnen vinden met Victoria. Ze hebben dan ook een lang gesprek, ze zitten duidelijk op één lijn en verschillende onderwerpen worden besproken. Ook Ko praat erop los. Zo sprak hij met Billy over de projecten waarmee hij in de buitenwereld bezig was. Je bent een fascinerend persoon reageert Billy lachend. De twee praten vervolgens verder over het leven en Ko zijn denkwijze. Het is duidelijk dat Billy hem ontzettend interessant vindt en samen met Jacco hangt ze aan zijn lippen. Ook Karin lijkt blij te zijn met de twee potentiële bewoners. Aan René laat ze weten dat ze blij is dat de twee binnen zijn gekomen en het gevoel heeft dat de minimalisten hier iets aan hebben. Wat is jouw eerste indruk van deze potentiële bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bardy247 at 19:17

    #Utopia. Ik vrees nu al dat je weinig spannends van de nieuwen hoeft te verwachten. Ik hoop nog steeds op een spectaculaire gamechanger.
    Een creatieve ondernemende man/vrouw die zich bij de minimalisten aansluit en met de originele producten zoveel geld bij elkaar brengt en goodwill kweekt dat de ondernemers het schaamrood op de kaken krijgen. Vanzelfsprekend heeft die persoon ook verstand van financiën en is niet bang om een standpunt in te nemen en daar niet voor de goede lieve vrede vanaf stapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *