De loods was afgelopen avond een speeltuin

De loods was afgelopen avond een speeltuin

Wat gebeurde er naast de yogales van Jessie en Boyd waar we zojuist over schreven nog meer? We hebben een samenvatting van afgelopen avond gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo was potentiële bewoner Ko zijn best aan het doen om zijn eigen plekje te vinden in de loods. Cemal liet hem de gym zien en samen spraken de twee over sixpacks en proteïne shakes. Ook nam de nieuweling even een kijkje bij de plotter tafel, waar Jessie bezig was met zijn kledinglijn. Hij vroeg Jessie het hemd van het lijf over het plotteren en kijkt goed hoe hij bezig was. Verder hebben
Romy en Billy hebben een karretje op wielen gevonden en daar weten de twee  wel raad mee. Ze duwen elkaar door de loods en later wordt er zelfs een kussen op het karretje gebonden en wordt Romy door de loods geslingerd. Ook Bas en Cemal vermaken zich uitstekend met het ding en gegil en gelach vult dan ook de loods. Boyd, Jeroen, Billy en Romy bespreken de twee potentiële bewoners. Dat het deze keer een moeilijke keuze zal worden is wel duidelijk. De twee nieuwelingen hebben beiden hun kwaliteiten en het groepje is benieuwd naar wat ze in hun mars hebben. Ze hopen allemaal dat Ko en René de komende dagen laten zien waar ze goed in zijn, zodat de bewoners een goede indruk van ze krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *