Ramona gaat door alle negativiteit tijdelijk in de caravan van Bas slapen

Ramona gaat door alle negativiteit tijdelijk in de caravan van Bas slapen

Na de discussie met Jessie besluit Ramona dat ze voor een aantal dagen niet meer in het cordwood wil slapen en ze spreekt Bas aan. Ze legt aan Bas uit dat er een negatieve sfeer hangt in haar nieuwe huisje, aangezien Karin erg verdrietig is door de stemming. Deze negatieve sfeer zorgt ervoor dat ikzelf ook negatief wordt, wat niet de bedoeling is voegt ze eraan toe. Daarom wil ik graag vier dagen op een matras in de caravan van jou slapen. Ik wil graag asiel bij je aanvragen grapt ze. Ik ben bereid om voor mijn overnachtingen te betalen, de prijs moet je zelf maar bepalen. Bas lacht om het voorstel en laat weten dat ze meer dan welkom is in zijn caravan. Hij belooft om een echte minimalisten inburgeringscursus te geven en geeft haar een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. margriet at 21:56

    Ach Ramona,maak je geen illusies, Bas ,zal niets met je beginnen hoor. Eigenlijk is het duidelijk dat jij Kaatje ontloopt.laffe vrouw ,dat ben je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *