Ramona gaat niet op bewoners van de ondernemers groep stemmen

Ramona gaat niet op bewoners van de ondernemers groep stemmen

Ramona is de hele ochtend al erg gespannen. Tijdens de ondernemersvergadering van vandaag werd dat duidelijk, deze liep uit de hand. Ze kreeg een discussie met Jessie. Niet veel later roept ze de ondernemers weer bij elkaar. Ze heeft iets belangrijks te zeggen.

Ramona laat weten dat ze moeite heeft met de stemronde die zo plaatsvindt. Ik zit hier al vijftien maanden, maar vandaag is de eerste keer dat ik op mensen ga stemmen, die ik het niet gun voegt ze eraan toe. Daarna legt ze uit dat ze niet heeft kunnen slapen. Dit omdat ik weet dat ik mensen ga kwetsen. Maar ik wil voor een beter en groter Utopia gaan, en dat kan ik alleen bereiken met de ondernemers. Ik ga daarom niet op jullie stemmen.  Fijn reageert Boyd. Maar Ramona is nog niet uitgepraat. Ze voegt eraan toe dat ze het moeilijk vindt, op dit moment begint haar stem te trillen. Uiteindelijk zit ik hier voor mezelf, en ik heb jullie nodig. We zijn er voor je luidt het antwoord van de groep. Inmiddels zitten de bewoners op de banken klaar voor de stemronde. We komen zo terug met een nieuw nieuwsbericht waarin duidelijk wordt wie genomineerd is. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *