Ramona neemt het op voor Britt

Ramona neemt het op voor Britt

Nog wat nieuws van voordat potentiële bewoners René en Ko Utopia betraden. Gisteren was de stemronde in Utopia en deze ronde verliep een beetje anders dan de meeste hadden verwacht. Het zorgt dan ook voor onrust tijdens de ondernemers vergadering van vandaag.

Ramona komt op voor Britt en wijst de ondernemers erop dat niemand zomaar uit de ondernemers groep gezet kan worden. We hebben elkaar nodig en moeten samenwerken om het beste uit de groep te halen voegt ze eraan toe. Jessie reageert dat Ramona een groot contrast schetst. Je geeft namelijk vaak genoeg aan dat je in je eentje de bv draagt en er dus geen sprake is van samen. Maar Ramona is het hier natuurlijk niet mee eens en ze wijst Jessie erop dat hij niet goed naar haar luistert. Er volgt een discussie tussen de twee en het lijkt er niet op dat de ze het eens gaan worden. Wat later praten de twee het uit in de gym. Ze zijn beiden rustiger, waardoor het een rustig en open gesprek is. Volgens Jessie krijgt de vergadering vaak een negatieve lading door Ramona, omdat ze vaak discussies begint. Dit komt doordat je het altijd voor anderen opneemt, terwijl de bewoners zelf moeten leren om voor zichzelf op te komen legt hij verder uit. Ramona is het eigenlijk wel mee eens en uiteindelijk besluit ze om voortaan haar mond te houden, zodat bewoners voor zichzelf moeten opkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *