Ramona roept de groep bijeen voor candy shop dag

Ramona roept de groep bijeen voor candy shop dag

Ramona drukt op de zoemer en als de groep zich heeft verzameld rondom de grote tafel in de woonkamer, waar inmiddels allemaal dozen met snoep op staan, neemt Ze het woord. Het is vandaag Candyshop dag en dat betekent dat ik een planning heeft gemaakt. Maar ik merk dat niet iedereen zich aan deze planning houdt. Er is heel veel spanning in de loods en ik weet niet wat er aan de hand is maar de planning is duidelijk voegt ze eraan toe. Vervolgens neemt ze de planning nogmaals met de groep door. Dit is leuk en positief! probeert ze de groep in de stemming te krijgen. Jessie oppert vervolgens dat er eerst een aantal dingen uitgesproken moeten worden. Hier heeft Jeroen ook wat op te zeggen. Het stoort hem dat niemand zich aan de planning houdt. Hij heeft het gevoel dat hij tot nu toe alles alleen heeft gedaan. Romy reageert hier heel fel op omdat zij vindt dat ze ook veel heeft gedaan. Na een korte discussie gaan de bewoners dan toch met het snoep aan de slag. Ze verzamelen zich rond de tafel om de grote berg met snoep in kleine zakjes te verpakken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. margriet at 21:09

    Die hele candyshop, gaa hem echt niet worden. Want snoepen is voor velen tegenwoordig not don.Maar dat gaat ze nog wel merken.Bovendien kan ze niemand .verplichten om voor haar te werken. Zij wil toch die snoepwinkel
    Ik denk dat ze uiteindelijk veel snoep moet weggooien of zelf opeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *