Romy gaat Jessie een waarschuwingsstem geven

Romy gaat Jessie een waarschuwingsstem geven

Afgelopen avond besloot Romy het gesprek met Jessie aan te gaan. De stemronde komt steeds dichterbij en ze wil Jessie iets bekennen. Romy twijfelt namelijk op wie ze moet stemmen. De laatste periode heeft Jessie haar een aantal keren flink beledigd, waardoor ze erover nadenkt om een waarschuwingsstem aan hem te geven. Buiten vond het gesprek plaats.

Romy zegt tegen Jessie dat hij soms te ver gaat. Op emotioneel vlak kan je nog flink groeien en ik hoop dat dit ook gaat gebeuren voegt ze eraan toe. Daarom wil ik je een waarschuwingsstem geven.Maar geeft ook toe dat ze twijfelt en niet zeker weet of ze het over haar hart kan verkrijgen om een stem te geven.  Jij hoort hier wel thuis benadrukt ze. Je bent onmisbaar en doet veel goede dingen legt ze verder uit. Jessie begrijpt op zijn beurt wat  Romy bedoelt en geeft toe dat hij soms niet in kan schatten hoe emotioneel sommige bewoners soms kunnen reageren op bepaalde acties. Over een paar dagen weten we of Romy daadwerkelijk een waarschuwingsstem zal geven. Denk jij dat Jessie gevaar loopt om tijdens de stemronde genomineerd te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *