Romy gaat niet meer vanuit haar gevoel stemmen

Romy gaat niet meer vanuit haar gevoel stemmen

Vandaag is de stemronde, de bewoners mogen stemmen geven en uiteindelijk blijven er genomineerden achter die mogelijk Utopia zullen moeten verlaten. Welke bewoners genomineerd zullen worden komen we vandaag uiteraard nog op terug. Echter lijken bewoners nog op het laatste moment van gedachten te veranderen.

Afgelopen avond waren Romy en Victoria bezig  met het schoonmaken van de stallen. Al snel komt de stemronde ter sprake.  Victoria is benieuwd wat de groep gaat doen. Ze is bang dat een groot deel zal kiezen voor de weg met de minste weerstand. Romy geeft vervolgens toe dat ze al vier keer geswitcht is. Maar nu ben ik zeker van mijn zaak. Ik weet zeker aan wie ik mijn stemmen zal geven. Ik ga voor het eerst niet vanuit mijn gevoel stemmen voegt ze eraan toe. Eerder wilde ze op Jessie stemmen maar of dat nu gaat gebeuren is maar de vraag. Ondanks het feit dat ze vaak met hem botst heeft ze ook het gevoel dat ze Jessie nodig heeft in haar Utopia. Ik ga dus stemmen op basis van inzicht en kijk naar de groep. En wie mij  verder kan helpen en wie ik nodig heb om mijn doelen te behalen. Victoria luistert aandachtig naar haar uitleg maar laat zelf niks los over de verdeling van haar drie stemmen. Wordt vervolgd en dat lees je vandaag op deze site! Wie wordt er volgens jou genomineerd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *