Een samenvatting van deze rustige zondagmiddag

Een samenvatting van deze rustige zondagmiddag

Het is zondag en de bewoners doen vandaag ook rustig aan, er gebeurd niet zoveel. We hebben dan ook een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent van wat er vandaag gebeurd(e).

De bewoners slapen vandaag lekker uit. Kevin en Jessie waren als eerste wakker en doken alweer snel achter de computers. Jessie richt zich op de financiën van Utopia en Kevin gaat aan de slag voor de Utopia markt. En natuurlijk zijn dans evenement Dance with me. Niet veel later ontwaakt de rest van de groep. Vele bewoners leven zich in de gym uit waaronder Jessie, Boyd en Kevin. Tegen het middaguur maken de vrouwelijke bewoners zich mooi voor de groepsfoto. Moon, je bent wel echt heel knap zegt Romy tegen Ramona terwijl ze haar lippen voorziet van lippenstift. Ondertussen kletsen Rob en Kevin in de keuken en Victoria en Jeroen kletsen gezellig in de woonkamer. Jacco en Karin zijn samen en genieten van de rustige zondag. Na het sporten is het voor Boyd tijd om aan het werk te gaan, hij heeft namelijk een klant in zijn tattoo shop. Ook Jessie trekt zich niks aan van het feit dat het zondag is. Na de lunch besluit hij te gaan plotteren. Maar als het werk erop zit genieten ook de twee van de rustige zondag. Wat zal deze rustige dag nog meer brengen? We houden het uiteraard in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *