Het standbeeld van Bas wordt onthuld

Het standbeeld van Bas wordt onthuld

Enige tijd geleden liet Bas een standbeeld van zichzelf maken. Nu we een paar dagen verder zijn is het standbeeld af, tijd voor de onthulling!

Het standbeeld van Bas is nog verstopt onder een zwart doek, en iedereen is natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat. Bas neemt eerst het woord en zegt dat hij niet graag praat over zichzelf, en daarom Ramona heeft gevraagd wat over hem te zeggen. Ramona is positief en spreekt Bas vervolgens lief en grappig toe. Dit beeld zal er voor altijd blijven staan! De allmighty Baas gaat nooit verloren. Ook Jacco draagt wat bij aan de onthulling van het beeld. Hij vraagt de bewoners te gaan staan, en hij begint luid het volkslied te zingen. Tijdens het volkslied onthult Bas zijn standbeeld. Onder het zwarte doek komt een grote witte gedaante tevoorschijn, die sprekend op Bas lijkt. De groep begint te klappen en te joelen en Bas is overduidelijk heel erg blij met zijn beeld. Maar met deze ceremonie is het nog niet klaar. Bas heeft Victoria gevraagd zijn standbeeld te zegenen. Met een wierookstokje in haar hand zegent ze het beeld, ik wens jou en iedereen heel veel liefde toe voegt ze eraan toe. Wat vindt jij van het eind resultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *