Afgelopen avond ondergingen Fay en Demi hun ontgroening

Afgelopen avond ondergingen Fay en Demi hun ontgroening

Gisteren schreven we al over de ontgroening van nieuwe bewoners Fay en Demi. René had een ontgroening bedacht maar dat viel niet zo goed bij de twee nieuwe dames. Jessie besloot afgelopen avond een nieuwe opdracht voor ontgroening bedacht.

De tweeling volgt Jessie de keuken in en gaan naast het aanrecht staan. Het is niet de bedoeling dat er van een afstandje gekeken wordt, er wordt actief meegedaan begint Jessie zijn verhaal. Eerst worden er verschillende groentes uitgekozen, maar Demi en Fay zijn niet tevreden met de uitkomst. Jessie pakt rode kool en spitskool uit de voorraadkast maar spitskool behoort niet tot de favorieten.Echter hebben de twee geen keuze dus gaan ze aan de slag. Fay ontfermt zich over de spitskool en Demi snijdt de rode kool. Dan komt Bas ook een kijkje nemen in de keuken en heeft wat handige tips om groenten te snijden. Vervolgens is het tijd om de groenten te koken en in de blender te doen. Wanneer de blender het af laat weten zijn de nieuwelingen genoodzaakt een drapperige smoothie naar binnen te werken. Wat nou als ik over m’n nek ga roept Demi bezorgd. René antwoordt dat ze alsnog een boom mogen knuffelen, maar de tweeling gaat voor deze nieuwe uitdaging. Met een lepel proeven Demi, Fay en Jessie hun eigen smoothie en ze komen tot de conclusie dat het minder vies is dan ze hadden verwacht. Als de smoothie op is zijn de twee definitief ontgroend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *