Bas sluit met oud bewoner Ivan een weddenschap

Bas sluit met oud bewoner Ivan een weddenschap

Voor de vierde ronde van de Utopia spelen van start ging hadden Bas en oud bewoner Ivan een gesprek. De twee hebben een weddenschap gesloten.

Vorige week hebben Bas en Ivan na de uienrace al een weddenschap afgesloten over de relatie van Jessie en Billy. Bas stelde namelijk dat de twee voor het einde van de markt weer bij elkaar zouden zijn. Ivan had er nog meer vertrouwen in en beweerde dat het langer zal duren voordat de twee weer bij elkaar komen. Inmiddels is de markt alweer vijf dagen geleden en zijn Jessie en Billy nog steeds niet bij elkaar. En wanneer Ivan het terrein op komt lopen, geeft Bas meteen op dat de scheidsrechter heeft gewonnen. En overhandigt de tien euro maar vraagt meteen of Ivan nog een weddenschap af wil sluiten. Double or nothing voegt hij eraan toe. Ivan is op zijn beurt wel in voor nog een weddenschap en vraagt wat hij van plan is. Bas legt uit dat er morgen open loods is en dat volgende week Dance With Me op het programma staat. De vraag is wederom wanneer Jessie en Billy weer bij elkaar zullen komen. Bas denkt morgen, maar Ivan zet zijn geld in op volgende week. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *