Bas wil wat veranderingen doorvoeren in de Utopia 4.0 structuur

Bas wil wat veranderingen doorvoeren in de Utopia 4.0 structuur

Enige tijd geleden werd de nieuwe structuur Utopia 4.0 geïntroduceerd. Het lijkt allemaal op rolletjes te lopen maar Bas zou toch graag verandering willen.

Hij bespreekt zijn ideeën met Jessie. Volgens Bas zijn een aantal bewoners niet meer tevreden met de huidige structuur en het gebrek aan geld voor projecten als het bouwen van een nieuwe gym. Jessie denkt op zijn beurt dat de bewoners veel te hebberig zijn en zeuren. Vooral de bewoners die het minst geld verdienen voegt hij eraan toe. Bas laat weten dat hij jokers of zelfs couppogingen voor wil zijn en stelt daarom voor om een potje te maken voor het buitenterrein en het onderhoud van Utopia. Hiervoor zou dus wel geld opzij gelegd moeten worden. Het lijkt Jessie daarom een goed plan dat de grootverdieners zoals Boyd, Jessie, Billy en Ramona een deel van hun verdiende geld in het bouw potje leggen. Het eerste project zal de nieuwe gym zijn, Rob’s grootste wens. Ook lijkt het Bas een goed idee dat degene die financieel geen bijdrage kunnen leveren, het fysieke werk zullen doen en zo mee kunnen helpen. Voor nu stemt Jessie in met idee maar hij zal het eerst moeten voorleggen bij de ondernemers. Wat vindt jij van Bas zijn nieuwe plannen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. marjan at 18:15

    Ga er maar voor werken,dat moet je ook als je weer thuis bent. De ondernemers doen dat ook .En ja dan kan je ook spullen kopen die je graag wil.Als je niet werk heb je ook geen geld zo gek is dat niet.

    • annelies at 12:34

      maar de minimalisten mogen wel de vloer en de winkel van ramona ed doen waar zij niet voor betaald worden, eigenlijk horen zij dan een uurloon te ontvangen

  2. Else at 15:14

    Bas zijn ideeën zijn prima.

    Maar Jessie die zelf zo hebberig is en dure cadeaus voor zichzelf koopt en almaar meer wil, ongelooflijk dat hij anderen, vooral de minimalisten, hebberig en zeurderig noemt!!!
    JESSIE is de grootste HEBBERD, samen met Boyd!
    Wat een projectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *