Billy biedt haar excuses aan tegenover de groep

Billy biedt haar excuses aan tegenover de groep

De Utopia spelen van vandaag werd door de groep even besproken. Als dat erop zit laat Billy weten dat ze nog wat meer te bespreken heeft.

Billy wil de groep uitleggen waarom ze vanmiddag in paniek raakte. Ze laat aan de groep weten dat ze graag haar eigen plek wil, om de breuk met Jessie ook een plekje te kunnen geven. Het is voor mij dus belangrijk om zo snel mogelijk de tattoo shop te slopen en een nieuwe slaapplek voor mij en Ramona te bouwen. Er spelen dus nog veel meer dingen mee dan alleen de irritaties van vandaag, daarom wil ik mijn excuses aanbieden aan iedereen waar ik vandaag tegen uit ben gevallen voegt ze eraan toe. Boyd haakt op dit excuus in en begint over zijn ruzie met Ramona. Hij begrijpt dat de twee vzich druk maken, maar verzekert hen dat het wel goed komt. Ik wil wel helpen, maar weet niet precies hoe. Vervolgens kijkt hij Jeroen aan en vraagt hem om de leiding op zich te nemen.  Als we even allemaal helpen, help ik ook mee belooft hij tegenover de groep. Met die belofte gaan de bewoners vol frisse moed weer aan het werk. De rust is weer teruggekeerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *