Billy biedt haar excuses aan namens de ondernemers

Billy biedt haar excuses aan namens de ondernemers

Na het spoed centraal van vanmiddag waarin de ondernemers aangaven niet blij te zijn met de ontevredenheid van onder andere Rob besluit Billy nogmaals op hem af te stappen. Want deze confrontatie zit haar toch niet lekker. Ik wil mijn excuses aanbieden. Ik vond de situatie van net te confronterend en te heftig begint Billy tegen haar mede bewoner. Belachelijk antwoordt Rob kort maar krachtig. Billy probeert nogmaals uit te leggen dat het niet de bedoeling was om Rob zo aan te vallen. Maar volgens Rob was dit precies waar de ondernemers op uit waren. Billy biedt nogmaals haar excuses aan het vindt het vervelend dat het zo is gelopen. Rob legt op zijn beurt uit dat hij zich van geen kwaad bewust is en dat hij het vervelend vindt dat hij het altijd gedaan heeft. Het is allemaal uit z’n klote getrokken en dat is niet eerlijk voegt hij eraan toe. Rob accepteert de excuses van Billy maar is nog steeds niet blij met de situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • twinkel at 13:37

      Er wordt altijd op Jessie afgegeven maar Rob is net een kind wil alles en doet niks, alleen achter iedere rug om kwaad spreken. Durft zijn mond tijdens centraal nooit open te doen, maar komt wel met een héle grote mond binnen en spant iedereen voor zijn kar. Er moeten groepen worden verdeeld en de minimalisten moeten voor hun werken, ook moet er nog een broche worden gekocht, want het verschil moet zichtbaar zijn! Dit zijn allemaal woorden van Rob!!!! De koffie zou als een tierelier gaan lopen…..is dit een geslaagde zakenman…?? Volgens mij gaat zo iemand niet in Utopia zitten, als je alles voor elkaar hebt, 2 dikke auto’s een motor en ook nog een groot huis met veel geld op de bank, haha!! Waarom mogen wij zijn achternaam niet weten..? Aan deze man klopt iets niet….!!!!!! En ja die Romy vraagt alleen maar aandacht, wat moet je met zo iemand die zo grof gebekt is, schandalig wat er uit haar mond rolt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *