Billy vraagt de groep toestemming om Utopia te verlaten voor haar neuscorrectie

Billy vraagt de groep toestemming om Utopia te verlaten voor haar neuscorrectie

Billy drukt op de zoemer en roept de groep bij elkaar ze heeft iets belangrijks te bespreken. Een paar dagen geleden liet Billy zich informeren over de mogelijkheden van een neuscorrectie en vandaag heeft de ze een mail gehad.

Het is voor mij een serieuze zaak begint Billy haar verhaal en dit betekent veel voor mij. Daarna vertelt ze dat ze per mail een prijsopgave heeft gehad: een neuscorrectie kost 3000 euro. Dat is erg veel geld, maar ik wil er zelf voor gaan werken benadrukt ze. Ook laat ze weten dat ze ieders steun nodig heeft. Er zal namelijk unaniem door de groep moeten worden besloten of Billy Utopia een dag mag verlaten voor haar neuscorrectie. Daarom vraagt ze de groep om te stemmen en snel gaan alle handen de lucht in. Zelfs Cemal, die nog onder de douche staat tijdens de speech van Billy steekt zijn hand de lucht in. Iedereen gunt Billy haar nieuwe neus.

En Billy reageert op haar beurt emotioneel. Ik ben heel blij dat jullie mij gunnen om Utopia een dag te verlaten voor mijn neuscorrectie. De groep is vol support zo biedt Romy aan om Billy te sponsoren en te helpen met het bij elkaar rapen van het bedrag. Dat vind ik superlief antwoordt Billy maar dat ga ik afslaan. Ik heb er goed over na gedacht, maar ik vind dat ik het hele bedrag zelf bij elkaar moet sparen, zodat ik hier zelf ook trots op kan zijn. Daarna bedankt ze de hele groep voor hun steun. Ze wil graag een fysieke pot op haar nachtkastje, waar ze al haar gespaarde geld in kan bewaren. Van de bewoners krijgt ze nog een groot applaus en Billy kan niet wachten. Ik ga voor een nieuwe neus roept ze blij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 15:41

    Ze werkt wel, en heeft wel redelijk verkocht.Maar echt niet gigantisch . Alleen echte utopia fans. En zoveel zijn het er niet.

    • Petra at 09:17

      Kijk je wel eens?? Dan zou je zien dat Billy ontzettend hard werkt, en heel veel Billy Jeans kleding aan de man brengt! En veel geld omzet voor de bv en voor zich zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *