Demi en Fay Burgers melden zich als nieuwe bewoners in Utopia

Demi en Fay Burgers melden zich als nieuwe bewoners in Utopia

Het gerucht ging vanmorgen al rond maar het blijkt dus geen gerucht meer te zijn. Demi en Fay Burgers hebben zich zojuist in Utopia gemeld als nieuwe bewoners.

De poorten gaan open en een mooie vrouw loopt het terrein op, haar kist versiert met polaroids legt ze neer. De bewoners hebben het al snel door en nieuwsgierig kijken ze naar de mooie dame die richting hun kant oploopt. Een nieuwe inwoner schreeuwt Romy enthousiast. Romy en Jessie lopen naar buiten en stellen zich voor aan de nieuwe bewoonster, Fay. Als ze eenmaal binnen is stelt ze zich ook voor aan de rest. Het is duidelijk dat de mannen onder de indruk zijn. Eindelijk klinkt er door de loods en er wordt gauw op de zoemer gedrukt voor een voorstelronde. Iedereen gaat op de bank zitten en enthousiast kijken ze naar hun nieuwe mede bewoner. Fay stelt zich voor. Ze is 21 en komt uit Arnhem. Billy en Ramona zijn benieuwd naar haar interesses en haar doelen in Utopia. Ze wil graag sieraden verkopen, waar as in verwerkt zit. Maar eerst is de nieuwkomer van plan om even te landen. Plotseling komt er nóg een mooie dame de loods in. Hallo schreeuwt ze blij. Wat blijkt? Fay heeft een eeneiige tweelingzus, die Demi heet. Vrolijk gaat Demi naast Fay zitten, terwijl de bewoners vol ongeloof naar de tweeling staren. Ze beseffen nog niet helemaal wat er aan de hand is en kunnen niet stoppen met lachen. De tweeling laat duidelijk weten dat niemand tussen hen kan komen en de zussenband enorm sterk is. Ze willen dan ook graag dingen samen ondernemen en zullen ook samen slapen. Alle bewoners zijn enthousiast en hebben veel vragen. De meiden vertellen over hun familie en wat ze achter laten. Cemal is nieuwsgierig of de tweeling zich bij de minimalisten of de ondernemers zal aansluiten. Maar de twee zussen weten het nog niet en willen eerst graag de kat uit de boom kijken. En daarmee eindigt het voorstel rondje. Het avontuur van Demi en Fay is begonnen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 15:12

    Lol Jans, ik denk dat Billy hierdoor helemaal van slag raakt :-))

    Wel grappig, deze eeneiige tweeling als inwoonster(s)

    Twee voor de prijs van één.
    In ieder geval gelijke gedachten bij die tweeling: even gek, of even wijs (..?) zich als inwoonster(s) voor Utopia op te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *