Demi en Fay weigeren de ontgroening die René voor hen verzint

Demi en Fay weigeren de ontgroening die René voor hen verzint

Als er nieuwe bewoners de mini samenleving betreden volgt er vaak een ontgroening. Nieuwelingen Demi en Fay moeten nog een ontgroening ondergaan en deze mag bedacht worden door de laatste bewoner die Utopia in kwam, René.

Al vrij snel is René eruit, hij wil dat de dames gaan boom knuffelen. Nadat hij de perfecte boom heeft uitgezocht maakt hij de ontgroening bekend bij de tweeling.  Ik ga niet in de modder rollen hoor roept Fay voordat René heeft verteld wat de bedoeling is. Als René vertelt dat hij wil dat de dames een half uur met de boom op het midden van het terrein gaan knuffelen reageren de dames precies hetzelfde. Ik ben niet gek, jullie zijn gek reageert nieuweling Fay. Beiden zien de ontgroening niet zitten ook niet omdat het regent. Het zal vast een mooie boom zijn, maar ik ben ook heel mooi en ik ga echt geen boom knuffelen zegt Fay standvastig. Daarom geven de dames de opdracht aan René om iets nieuws te bedenken. Het lukt ook Karin en Romy en Billy niet om de twee meiden om te praten. Ik voel er gewoon niks voor benadrukt Fay. Twee prinsessen noemt René de meiden. Hij besluit te gaan boom knuffelen om zo op een nieuw idee te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 18:14

    Meiden dus die zichzelf ”heel mooi” noemen… een ontgroeningsopdracht als boom knuffelen weigeren…, vrouwelijke bewoners die in de stress schieten, zich gaan opmaken, gaan douchen, concurrentie voelen, pffff!!
    Wat gaat het nu weer worden…. hoe mooi zijn ze van binnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *