Demi en Fay willen de boot van Jessie verhuren

Demi en Fay willen de boot van Jessie verhuren

Nu Jessie en Boyd hebben besloten om niet meer te werken, zien Fay en Demi hun kans. Want aangezien de twee naar de minimalisten gaan zullen ze de boot ook niet meer gaan verhuren. Ze besluiten dan ook het gesprek met Jessie en Boyd aan te gaan. Momenteel doen ze de afwas voor hen tegen betaling. Maar nu hebben ze een plan bedacht. Ze wassen voortaan gratis af als zij de boot mogen lenen. Boyd reageert niet enthousiast, hij heeft eerder zijn twijfels over dit plan. Met de boot verhuren verdienen we veel meer geld dan jullie met de afwas voegt hij eraan toe. Maar al snel realiseert hij ook dat dit nog een zakelijk manier van denken is, terwijl geld verdienen nu niet langer meer hun motivatie is. Jessie beloofd uiteindelijk om over dit voorstel na te denken. Zodra het penthouse van Boyd klaar is kunnen hij en Boyd hierin trekken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 09:15

    Jessy en Boyd samen in het penthouse, een walgelijk stel is dat toch. En dan de twins betalen voor de afwas. Hoe sneu wil je het nog hebben. Wie gaat die tent schoon houden. Dat zullen ze toch echt zelf moeten doen. Want ze hebben als het goed is geen geld genoeg voor huishoudelijke hulp. Maar daar verzint de Talpa clen wel weer wat op.

  2. Druif at 00:40

    Niet nodig hoor daar net als bij die andere bouwvallen . Brandvergunning ook niet . Moet je hier eens proberen. Belastingen , nooit van gehoord ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *