Er heerst een gespannen sfeer na het hectische centraal van vandaag

Er heerst een gespannen sfeer na het hectische centraal van vandaag

Vanmorgen was het centraal redelijk hectisch. Dat Jessie en Boyd met vakantie zijn en hun werkzaamheden naast zich neer hebben gelegd zorgt voor de nodige discussies. De rest vraagt zich af hoe het nu met onder andere de boekhouding verder moet. Wie gaat dit doen? Maar ook de verantwoordelijkheid van de drank kwam aan bod omdat Romy eerder al een fles wijn had gepakt zonder overleg. En de irritaties gaan nog even door. Zo zoeken Billy, Romy, Ramona en Jacco elkaar op om even te ventileren.

Billy zegt dat het niet aan Jacco en Romy ligt, maar zij voortaan hoofdverantwoordelijk is voor de bar. Voor Jacco die niet bij het centraal was komt dit toch wel aan. Dan doe ik niks meer voegt hij er geïrriteerd aan toe. Jessie en Boyd die ook het centraal eerder hebben verlaten, uiten hun onvrede bij elkaar na de discussie met Jeroen, René en Rob. Al gauw komt Billy woedend aanlopen en ze wijst Jessie op een gesprek tussen Rob, Jeroen en Ramona waarin de heren volgens Billy bezig zijn om Ramona te overtuigen dat de financiën niet kloppen. Als Jessie de heren wil aanspreken zijn ze net klaar met hun gesprek. Ze trekken zich snel terug en ook hier worden frustraties geuit. Rob is heel duidelijk hij wil niet dat de financiën bij hem en Jeroen worden ondergebracht. Het is een zinkend schip, en dan zijn wij de boeman benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 17:31

    Volgens mij weten ze allebei niet hoe dat moet. Het is al niet wat het zijn moet. Want Jessy heeft het ook niet zo heel veel van gebakken. Die deed maar als of.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *