Er moet veel opgeofferd worden voor de golfsimulator die Boyd en Jessie willen

Er moet veel opgeofferd worden voor de golfsimulator die Boyd en Jessie willen

Boyd en Jessie willen graag een golfsimulator in Utopia hebben. Daarom hebben de twee het een en het ander opgemeten en krijgen ze uitleg over hoe het allemaal in zijn werk gaat. De simulator is behoorlijk groot dus er zal plek moeten worden gemaakt in de loods om het apparaat kwijt te kunnen. Samen met de man die de golfsimulator zal plaatsen, wordt de loods geïnspecteerd. Er zullen een aantal aanpassingen gedaan moeten worden als ze de simulator kwijt willen kunnen. Zo moet het standbeeld van Bas misschien verplaatst worden, de kachel moet wijken en ook de kledingrekken van Ramona’s winkel staan nu voor een deel in de weg. Jessie en Boyd die al dromen over hun eigen golfbaan, verzekeren de man dat dat geen enkel probleem zal zijn. Jeroen en Rob die ondertussen in het cordwood bezig zijn met het uitschrijven van hun nieuwe structuur, vragen zich af of de twee de simulator wel kunnen betalen. Nu ze met vakantie zijn krijgen ze ook geen inkomsten meer binnen. Maar geld of geen geld het opmeten in de loods gaat gewoon door. Het lijkt erop dat de golfsimulator er toch echt gaat komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. maria at 17:30

    Bert van eijk . Ga er maar vanuit dat het beslist geen 1 april grap is.het is heus wel serieus.Het enige de andere bewoners weten niet wat het in houd qua ruimte en grootte. Ramona moet een deel van haar winkel in leveren.het is de vraag of ze dat wel wil.Er is al genoeg heibel daarom geweest. En de banken moeten ook een heel stuk opgeschoven worden om ruimte te maken. enz……………………….

  2. Else at 16:40

    Als dit plan (golfsimulator) door gaat is het nog een erger zootje bij elkaar daar dan ik dacht.
    Zowel wb. Jessie en Boyd als de anderen die er niet afdoende tegen in gaan.
    Walgelijk en belachelijk, dit gedrag!

    En Twinkel, onzin inderdaad dat ze daar voor gekozen hebben. Het is hen opgedrongen door degenen met de grootste mond, dominantie, en bepaalde ondernemersideeën en persoonlijkheidskenmerken.

  3. Mar at 12:24

    Nou twinkel het word ze door hun strot geduwd door die twee griezels
    Zij beslissen allen het zijn twee gluipers van de bovenste plank

  4. Mar at 12:14

    Wat zijn het toch een stelletje egootjes die jessie&boyd
    Wat zij willen gebeurd
    Maken bakken met geld op een ander kan nog niet een paar schoenen kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *