Er wordt flink verbouwd in Utopia

Er wordt flink verbouwd in Utopia

Het is vandaag vrij rustig in Utopia zoals je aan onze berichtgeving gemerkt hebt. De bewoners zijn na alle onrust van vanmorgen zo hun eigen ding aan het doen. Zo wordt er veel verbouwd, onder andere voor het penthouse van Boyd. Maar nieuwelingen Fay en Demi zijn ook al flink aan de gang. Sinds ze in Utopia arriveerde zijn zee druk bezig met hun eigen product. Ze dragen een persoonlijke ketting met daarin het as van een overleden dierbare. Deze willen ze gaan verkopen. En wil jij ook graag zo’n kettinkje met een persoonlijk verhaal? Zodat je datgene wat voor jou belangrijk is altijd bij je kunt dragen? Bestel dan nu een kettinkje van Demi en Fay, en laat in de ketting bijvoorbeeld as of een persoonlijke boodschap verwerken. Mocht je interesse hebben kun je een mailtje sturen naar inwoners@talpa.tv, ter attentie van Demi en Fay. Beschrijf in de mail wat jij in de ketting verwerkt wilt hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:34

    Als Boyd niet mee helpt met zijn ”penthouse” dan zou ik zeker geen hand uitsteken om mee te helpen!
    Ik vind de gang van zaken absurd! Dan moeten hij en Jessie het maar doen en nog wat door Boyd ingehuurde krachten als hij te beroerd is om te slopen en bouwen! Maar wel een luxe als een penthouse willen! bahbah!

  2. Jans at 08:24

    Leuk van de 2 ling hoor,maar laat Boyd maar eens mee slopen en Bouwen die zien we alleen maar eten en zitten,laat een ander het zware werk doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *