Gaan Boyd en Jessie met pensioen?

Gaan Boyd en Jessie met pensioen?

Jessie heeft op de zoemer gedrukt, zodra de groep bij elkaar zit legt hij uit wat er aan de hand is. Jessie vertelt dat er achter zijn rug onvrede is ontstaan over het zakgeld en nu is het tijd om open kaart te spelen.

Kevin neemt het woord en denkt te weten waar de frustratie vandaan komt. En vertelt dat de ondernemers hard werken, maar anderen die minder zakgeld krijgen werken ook keihard. Maar de één krijgt 100 euro zakgeld en de ander gaat er met 2.500 euro vandoor. De ondernemers gebruiken hun tijd om geld te verdienen maar de anderen gebruiken hun tijd voor andere dingen. Die houden het hier draaiende. Die maken schoon en helpen waar nodig voegt hij eraan toe. Ik spreek niet voor mijzelf en vindt het leuk dat Jessie een golfsimulator wil kopen, maar ik denk dat daar het probleem ligt. Iedereen werkt hard de één zelfs veel harder dan de ander maar niet iedereen wordt hier financieel voor beloond.

Jeroen oppert vervolgens het idee om andere bewoners tegen betaling bij succesvolle projecten te betrekken. Op deze manier kan de ondernemer het werk uitbesteden om zelf bezig te zijn met het bedenken van nieuwe ideeën. Boyd is het hier totaal niet mee eens. Ik krijg de kriebels van het woord samen voegt hij eraan toe. Vervolgens stelt Kevin voor om een maximaal bedrag aan zakgeld te introduceren, maar ook dit wordt ook niet gewaardeerd. Boyd legt uit dat hoe meer hij en Jessie verdienen des de schever de gezichten gaan staan. Jessie vindt het op zijn beurt ook vreemd dat hij en Boyd wel worden aangesproken, maar de andere ondernemers die minder winst maken niet. Wij hebben meer winst, maar dat betekent ook dat wij veel meer geld in de bv pompen legt hij uit. We zijn het zat om continu de pispaal te zijn, terwijl zij de bv juist spekken. Jessie en Boyd noemen de groep ondankbaar en beweren dat zij vanaf 1 april met pensioen gaan. Ramona en Billy stellen voor dat de mensen die ontevreden zijn een nieuw plan gaan presenteren. Op deze manier kan er open worden gecommuniceerd in plaats van achter anderen hun rug, want zo ontstaan er frustraties. Jeroen reageert dat hij al met een aantal mensen bezig is om een nieuwe structuur te bedenken, maar voordat ze het hebben kunnen voorstellen, zitten ze al hier in het centraal. Jessie en Boyd denken op hun beurt dat de groep toch nooit genoegen zullen nemen met een andere structuur. Dit omdat zij erop achteruit zullen gaan.Ondertussen wordt het steeds rumoeriger in de loods en uiteindelijk valt het centraal uiteen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Else at 22:43

    Die twee zullen er wel voor zorgen dat een nieuwe structuur geen kans van slagen krijgt. Zij willen hun stempel overal op drukken.

  2. Druif at 10:16

    Vraagje: wat doet jessy eigenlijk behalve kopen van luxe.
    Boyt zet tatoos , is best een goeie verdienste in de echte wereld. Maar ook dan werk je hele dagen .

  3. annelies at 10:12

    ja jessie en boyd zien de bui al hangen dus zij zullen er hard voor zorgen dat het hun eigendommen goed verborgen blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *