Gaat Ruud binnenkort weer Utopia in?!

Gaat Ruud binnenkort weer Utopia in?!

Ehm ja je leest de titel goed, Ruud liet dit op zijn Facebookpagina weten in een opmerkelijke status. Hij schreef: “Alvast mijn jas laten maken voor de 3e keer Utopia. Blijft het volgen… ik kan elke dag terugkeren.” Deze status heeft hij overigens niet veel later weer verwijderd. Enfin we hebben er nog beeld van zoals bovenaan dit bericht te zien is. Of het daadwerkelijk gaat gebeuren is natuurlijk vraag twee.

Verder lijkt het erop dat Gina en Mark geen stelletje meer zijn. Eerder was ze te horen bij WildFM HITRADIO. Waarin onderstaande beschrijving staat vermeld. Er staat duidelijk dat ze sinds kort weer single is. Verder hebben we er tot op heden nog niet veel over gehoord. Gerucht twee voor vandaag dus…

“Gina is 25 jaar en sinds kort vrijgezel. Ze zat in Utopia waar ze los wilde komen van haar omgeving en helemaal op eigen benen gaan staan. Gina’s hart en ziel liggen bij het kappersvak. Ze heeft zeven jaar in een kapsalon gewerkt en wil dit werk voortzetten in Utopia. Ze wil graag een volledig biologische kapsalon openen, uniek in Nederland! En wil haar aandacht richten op zowel het openen van haar eigen kapsalon, als het opzetten van haar eigen kledinglijn.”

Maar er is nog meer, zo heeft oud Utopia bewoner Cees vervelend nieuws gehad zo laat Show.nl weten. Cees is enorm geschrokken nadat er na een scan in het ziekenhuis een poliep bij hem is gevonden. Verder onderzoek zou moeten uitwijzen of de poliep goed of kwaadaardig is. In april volgt ziekenhuisopname maar ondanks de spanning blijft de 63-jarige hij toch positief…
Verdere interessante ontwikkelingen van oud Utopia bewoners houden we natuurlijk in de gaten voor je. Hou onze website dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 118    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
  1. Henny at 12:37

    Ik vindt het toch al belachelijk, dat oude bewoners weer terug kunnen keren hoor. Ik ben bij de selectie geweest en die is niet mals. Nu gaan we de oude bewoners weer terug laten keren, maar dit heeft toevallig niets te maken met de kijk cijfers???????????

  2. Ilse at 16:18

    Oh alsjeblieft niet zeg, was zo blij van die onsmakelijke goof verlost te zijn en nu weer dat Utopia in? Die niksnut kan in de maatschappij natuurlijk niks bereiken en dan maar weer dat lekkere leventje in Utopia. Voor de kijker een echte kwelling die smoezelige vent. Zonder Jessie is de lol eraf daar, allemaal niksnutten en viespukken!

  3. Else at 15:23

    nee, niet weer Ruud. En zéker niet zolang Billy er in zit.
    Te weinig drama voor de producenten? Er is genoeg aan de hand!

  4. Ria at 13:37

    Ik mag hopen dat dit bericht niet waar is dan haak ik echt af ik heb met alles al zo’n moeite nare samenleving is het geworden. het is echt ikke ikke en de rest kan stikken als mijn zakken maar gevuld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *