Jessie is het niet eens met de neuscorrectie van Billy

Jessie is het niet eens met de neuscorrectie van Billy

Billy krijgt een neuscorrectie, en daarom is ze druk bezig met het maken van een spaarpot. Hierin moet namelijk het ingezamelde geld komen voor deze correctie. Vol trots laat ze wat later de spaarpot aan Jessie zien. Ik vind het heftig reageert Jessie. Billy wil weten wat Jessie precies zo heftig vindt. Je weet hoe ik erover denk antwoordt Jessie. En hij vertelt dat hij gisteren bewust niet op het hele neuscorrectie verhaal heeft gereageerd omdat hij bang was Billy te kwetsen door iets verkeerd te zeggen. Ik ben blij als dit is wat jou gelukkig maakt gaat hij verder. Maar Billy is toch wel erg nieuwsgierig hoe Jessie erover denkt. Jessie legt vervolgens uit dat hij vindt dat ze het niet nodig heeft. Je bent leuk zoals je bent benadrukt hij. Billy probeert Jessie uit te leggen dat ze dit nodig heeft omdat ze graag haar oude neus weer terug wil. Maar de twee worden het niet eens. Jessie staat niet achter de neuscorrectie van Billy maar hij is wel blij voor haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. j.madarie-zweers at 21:50

    laat ze mij maar bellen , ik doe het voor de helft , nee, oke omdat ze een gratis vrouwtje is , kom ik haar te gemoed en doe ik het gratis , geen probleem , zal de boel aftekenen wat het gezet moet worden , en zal ik zorgen dat ze goed geraakt wordt , zij blij en de bv ook , scheelt weer in de kosten , als ze maar wel zorgen dat de koffie klaar is , van dat harder werken krijg je dorst .

  2. j.madarie-zweers at 21:37

    ik vindt zo wie zo niet , dat ze een neus correctie verdient , billy , gvd ze laat boter kaas en eieren op haar lichaam zetten , iets nutteloos , met andere woorden , ze is een notieboek of een kladje . en daar moet geld voor uitgegeven worden . die moet een stomp op de neus krijgen , dan heeft ze een neus correctie , en het kost niks .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *