Jessie spreekt Rob aan omdat hij niet bij het centraal aanwezig was

Jessie spreekt Rob aan omdat hij niet bij het centraal aanwezig was

Gisteren riep Boyd de groep bij elkaar omdat sommige minimalisten ontevreden zouden zijn over de huidige structuur. De korte bijeenkomst leverde echter niet veel op maar toch kwam de groep vanochtend weer bij elkaar om de huidige structuur te bespreken. Robbdie door sommigen wordt gezien als de aanstichter van de ontevredenheid koos ervoor om net als Jacco niet deel te nemen aan het centraal. Jessie vindt het vreemd dat hij niet bij de bespreking aanwezig was en gaat daarom met hem in gesprek.

Rob legt Jessie uit dat hij er even geen zin in had na de confrontatie van gisteren. Het was gewoon niet reëel voegt hij eraan toe. En ik had liever onderling met een aantal personen gesproken dan dat er op de zoemer werd gedrukt en stampij werd gemaakt. Dat lijkt me een stuk relaxter voor de hele groep benadrukt hij. Daarna legt Rob uit dat hij zich heeft neergelegd bij de situatie. De manier waarop de ondernemers ondernemen komt gewoon niet overeen met zijn idealen. Ik wil mik niet meer met negatieve dingen bemoeien en wil mij vooral focussen op de positieve dingen. Ik wil lol maken, man. Ik wil het leuk hebben. Ik wil het gezellig hebben en mij kunnen inzetten. Dat is mooi jongen, net zoals Bas met zijn oma gaat hij verder. Dat is het leukste wat er is! Jessie vindt op zijn beurt dat Rob afdwaalt van het onderwerp en vraagt of dit betekent dat hij geen problemen heeft met de huidige gang van zaken. Rob bevestigt dat hij vanaf het begin een voorstander is van de structuur en dat dat altijd zo zal blijven. Het is alleen niet zijn manier van ondernemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *