Ramona stopt met het veganistische dieet

Ramona stopt met het veganistische dieet

Ramona is deze week weer aangekomen, ze heeft toegegeven dat ze af en toe wel eens snoept. Na het weegmoment is ze met Arjuna aan de slag. En als ze sportief bezig zijn geweest volgt er nog een gesprek over haar huidige dieet.

Ramona roept dan ook Bas erbij en ze vertelt hem en Arjuna dat ze 400 gram is aangekomen. We hadden de afspraak dat jij mij in de gaten zou houden omtrent mijn eetgedrag en dat is de laatste tijd niet gebeurd voegt ze eraan toe. Mijn gewichtstoename heeft absoluut niet door jou onoplettendheid te maken want als je wel had opgelet zou ik het wel stiekem doen. Vervolgens legt ze Bas uit dat het sporten haar goed afgaat, maar dat ze erg veel moeite heeft met het veganistische eten. Mijn voeding past niet bij de persoon die ik ben, dus dan doe ik het voor jou gaat ze verder. Bas antwoordt dat ze dat juist niet moet doen. Je moet het voor zichzelf doen benadrukt hij. Ramona legt uit dat het voor haar als strafdieet voelt. Daarom heb ik besloten om voor mijzelf te kiezen en mijn eigen voedingspatroon terug te nemen. Kortom Ramona stopt met het veganistische leven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:41

    Hij kan haar ondersteunen met bv. gesprekken, maar dat is wat anders dan op haar letten. Dat gaat niet natuurlijk.

  2. Jans at 09:32

    Waarom moet Bas op haar eten letten? ze stopt het zelf in haar mond !dus lig de verantwoording bij Ramona zelf en niet bij een ander makkelijk om te zeggen je zou op me letten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *