Ramona vindt dat Romy en Cemal afstand moeten nemen

Ramona vindt dat Romy en Cemal afstand moeten nemen

Nadat Romy het gesprek met Cemal is aangegaan besluit ze het nog eens met Ramona te bespreken. Echter is Ramona niet van plan om zomaar achter Romy te gaan staan, ze voorziet haar mede bewoner van haar eerlijke mening.

Romy zegt dat Cemal’s gedrag haar dwars zit. Hij doet wat anders dan dat hij zegt voegt ze eraan toe. Volgens Ramona is het niet goed dat de twee gelijk na hun breuk zijn blijven knuffelen en veel dingen samen hebben gedaan. Ik heb het gevoel dat jij Cemal blijft opzoeken. Romy legt vervolgens uit dat ze dat allebei juist heel fijn vinden maar volgens Ramona heeft Cemal gisteren heel wat anders tegen haar gezegd. Dit bedoel ik nou reageert Romy. Ik vind dat Cemal niet weet wat hij wil en heel beïnvloedbaar is. Maar Ramona blijft bij haar standpunt ze vindt dat de twee wat afstand van elkaar moeten nemen.  Als jullie het uitmaken en de volgende dag kaan knuffelen in de stal, zit er iets niet goed gaat ze verder. Romy lijkt Ramona wel te begrijpen maar laat ook weten dat ze het vervelend vindt dat Cemal heel lief was en vandaag gewoon weer links laat liggen. Maar ik ben er uit zegt ze doelend op haar keuze om de relatie echt te beëindigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 11:22

    Voor Romy,is het beter als ze naar huis gaat. En moet dan wel iets doen aan haar onzekerheid. Ze toont nu alleen maar egoistisch gedrag. En behandeld Cemal als haar kind.

  2. Else at 17:54

    Als Romy zelf al weet dat Cemal erg beïnvloedbaar is (dat zie ik ook als kijker) dan is dat des te meer reden om hem niet steeds op te zoeken, te gaan knuffelen, hem verwijten te maken, enz.
    Inderdaad afstand houden, hoe moeilijk dat ook is in zo’n kleine gemeenschap als Utopia.

    Dat was heeeeel vroeger in de eerste gemeenschappen van mensen ook zo natuurlijk. En toen werd er nog gemoord, en gevochten, gestreden om de eer, en een geliefde enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *