Ramona wil dat niemand zich meer met haar afvalproces bemoeid

Ramona wil dat niemand zich meer met haar afvalproces bemoeid

Afgelopen avond hebben Bas en Jessie Ramona aangesproken op haar eetgedrag en zij gaf al snel toe dat ze het moeilijk heeft. Ramona vertrok vervolgens naar de vide en leek het advies van haar mede bewoners te harte te nemen. Echter kwam ze wat later toch geïrriteerd naar beneden.

Luister. Ik red het niet zo streng, man. Ik ben er klaar mee  zegt Ramona tegen Bas. Vervolgens vertelt ze dat ze vijftien maanden heeft gestreden voor haar lichaam, maar ze voelt dat het niet meer werkt op deze manier. Daarom wil ik Arjuna langs laten komen om de laatste kilo’s eraf te sporten en ze vraagt Bas vriendelijk om te stoppen met de interventies. Ik word er ongelukkig van, omdat het meer is dan alleen maar afvallen.  En de laatste weken gaat het alleen maar over de manier waarop ik afval legt ze verder uit. Iedereen kijkt nu continu naar mijn bord en daar word ik ongelukkig van. Ik ben trots met wat ik bereikt heb benadrukt ze. Daarna bedankt ze Bas nog voor zijn hulp. Het ligt niet aan jou maar ik wil op eigen kracht verder zonder dat de rest zich ermee bemoeid.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 01:36

    Arme arjuna,die man heeft wel ietsanders aan zijn hoofd misschien. Word daar wel eens bij stil gestaan!ze zouden eens iets leuks voor die man en evtgezin kunnendoen?

  2. Else at 12:39

    Maar dat gaat Ramona niet lukken in haar eentje…en waarom dan wel met Arjuna? Ze krijgt al hulp van diverse kanten ook bij het sporten. Het gaat niet alleen om dat bord eten waar men op let.
    Het klopt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *