René, Karin en Jacco hadden ruzie over de boodschappen

René, Karin en Jacco hadden ruzie over de boodschappen

En nog een ruzie in Utopia, dit keer niet over de merchandise maar over de boodschappen. Want terwijl Karin alles aan het uitpakken is komt René een kijkje nemen, al snel gaat het fout.

René kijkt kritisch naar de boodschappen en vraagt zich af waarom er geen bananen gekocht zijn. Karin die zich aangevallen voelt, zegt dat hij niet telkens zoveel kritiek moet hebben. Je moet het in de groep gooien, als je dat zo vindt gaat ze verder. René benadrukt dat het geen persoonlijke aanval is, maar dat hij gewoon op een slimmere manier boodschappen wil doen. De twee kibbelen nog even door en ze komen er niet uit. Ze gefrustreerd door elkaars houding en hebben weinig begrip voor elkaar. Je hebt de hele tijd commentaar verwijt Karin naar René. En dat schiet bij hem in het verkeerde keelgat. Hou nou eens op, ik vind dit niet tof schreeuwt hij. De stemmen van de twee worden steeds luider en verwijten vliegen over en weer. Uiteindelijk besluit René de keuken uit te lopen. Bananen… je bent zelf een banaan zegt Karin hem nog gefrustreerd na als René uit het zicht is verdwenen. Karin vertelt wat later aan Jacco wat er gebeurd is. Al snel bemoeit René zich ook in dit gesprek. Hij ondervraagt Jacco kritisch over de boodschappen en hij is nog steeds van mening dat het op een slimmere manier kan. Ook biedt René aan dat hij Jacco wel wil helpen bij het opstellen van een standaard boodschappenlijst. Maar ook Jacco is niet gediend van kritiek en voelt zich ook aangevallen. Daar heb ik geen zin in, ik zou maar even dimmen als ik jou was benadrukt hij. René die ondertussen alweer bijna buiten is, loopt terug en reageert dat Jacco maar eens moet dimmen. Ik ben er klaar mee voegt hij eraan toe terwijl hij de deur uit stapt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *