René, Rob en Jeroen bespreken de opties voor een nieuwe structuur

René, Rob en Jeroen bespreken de opties voor een nieuwe structuur

Na het centraal rondom het zakgeld besluiten Rob, René en Jeroen verder te praten over een nieuwe structuur. Gisteren hadden de heren al wat plannen en ze besluiten nu de opties verder te bespreken.

Jeroen heeft op papier staan wat de structuur van Utopia 4.0 inhoudt en samen met Rob en René bekijkt hij hoe deze structuur er nu voor staat en of het nog werkt. Al snel komen ze tot de conclusie dat verschillende situaties, die zijn geschetst in de structuur, inmiddels niet meer van toepassing zijn. De drie mannen brainstormen over een manier waarop ze iedereen tevreden kunnen houden en waarin ook de bv nog steeds financieel gezond blijft. Ze willen een structuur waarin meer wordt samengewerkt en waarin het minder draait om ieders individuele verdiensten. Ook moet de bv meer groeien van de winst die er wordt gemaakt, in plaats van dat alle winst naar de ondernemers gaat als zakgeld. Tijdens het overleg van het drietal komen Boyd en Jessie even een kijkje nemen. Jessie die overduidelijk niet blij is met de gang van zaken op dit moment biedt aan dat ze zijn financiën map wel mogen gebruiken om in te werken. Die heeft hij immers zelf niet meer nodig, gezien het feit dat hij samen met Boyd pensioen neemt. René, Jeroen en Rob gaan verder met waarmee ze bezig waren. Ik wil dat iedereen hier kan zwemmen in het geld, niet slechts een groepje benadrukt René stellig. De mannen praten door nog wat langer door over een nieuwe structuur en lopen over van ideeën. Of er daadwerkelijk een nieuwe structuur zal komen blijft nog even de vraag, wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 23:02

    Maar zij willen gaan rentenieren van ”hun pensioen.”!
    Wát is echt van hén, is de vraag!!
    Ze willen gaan niks doen, maar ook nog € 100,- per maand opstrijken bij de minimalisten, die er voor moeten werken.

  2. Jans at 17:27

    zou beter zijn als Jessie en Boyd hun zogenaamde spaargeld inleveren gelijke monniken gelijke kappen niets meer dan een anders laat ze maar werken voor hun geld, dus ook mee schoonmaken of de was doen

  3. Margriet at 15:27

    Ben benieuwd, misschien dat het dan wel eerijk verdeeld gaat worden. Jessy en Boyd moeten maar goed gaan voelen wat het is om van normaal zakgeld te leven. Bovendien moeten de andere bewoners hen maar een poos aan laten modderen. Dan wil ik wel eens zien hoe het ze vergaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *