Romy denkt erover om uit Utopia te vertrekken

Romy denkt erover om uit Utopia te vertrekken

Een nieuwe dag is weer begonnen. En we beginnen met een bericht over Romy. Billy denkt dat Romy Utopia dit keer echt gaat verlaten. Dit omdat de relatiebreuk haar ontzettend zwaar valt. En daar komt de komst van Demi en Fay ook nog eens bij.

Na een goede nacht slaap zegt Romy vanochtend tegen Bas dat ze heeft besloten dat ze naar huis wil. Eerder gaf ze ook al aan niet te willen blijven maar dit keer is ze echt zeker van haar zaak. Ik kan dit niet benadrukt ze. Al snel gaat het verhaal van Romy als een lopend vuurtje door de loods. Boyd vraagt zich af wat er speelt en besluit het gesprek met Billy aan te gaan. Billy vertelt hem dat ze denkt dat Romy dit keer echt weg zal gaan. Maar ze vindt het ook zwak van haar. Dit omdat liefdesverdriet volgens haar geen reden is om je kist in te pakken en te vertrekken. Als dit is waarom je weg wilt gaan, dan is het vandaag onze laatste dag samen voegt ze eraan toe. Romy is ondertussen buiten op het bankje gaan zitten. Karin, Ramona en Jessie gaan naar haar toe en Romy vertelt hen hetzelfde verhaal. Ze voelt zich vreselijk en wil zich niet elke dag zo voelen. Op deze manier kán en wil ze niet in Utopia blijven. Jessie reageert bot en vindt het vervelend dat Romy haar gevoelens niet met hem heeft besproken. Veel plezier thuis zegt hij geïrriteerd tegen Romy wanneer hij wegloopt. Karin probeert ondertussen op haar in te praten. Ze zegt dat het gevoel wat ze nu heeft langzaamaan minder zal worden en dat dit een proces is waar ze doorheen moet. Bovendien moet ze zich niet te druk maken om anderen. Je zit hier voor jezelf denk er nog even goed over na drukt ze haar op het hart. Als ook Cemal in de gaten krijgt wat er met Romy aan de hand is, besluit hij met haar te praten. Veel woorden wisselen de twee echter niet. Wel vindt hij Romy’s beslissing onverwacht. Dit had ik niet zien aankomen mompelt Cemal. Van een echt gesprek komt het niet en of Romy’s besluit vaststaat blijft voor iedereen nog even onduidelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. marjan at 18:14

    Lekker naar huis doei dat gezeik. Als je roept dat je naar huis wil moet je ook gaan , maar ik denk dat ze zo aandacht wil trekken van medebewoners

  2. Mar at 11:01

    Zo gaat die jankerd eindelijk naar huis wat een drama geval
    Oh jeetje ze had Eerts tegen de direteur jessie moeten zeggen
    Meneertje kwalllebal

    • twinkel at 12:56

      Als je héél goed zou kijken dan zou je ook anders reageren….Romy wil alleen aandacht. die gaat echt niet naar huis!! Jessie heeft altijd goede raad voor iedereen, en luistert ook, alleen heeft hij geen boodschap aan drama ( gelijk heeft hij!!)

      • Mar at 16:17

        Kom op twinkel ze jankt echt overal om jaloers mens en die jessie is een grote gluipert zo met je hij geeft goede raad hij bemoeit zich overal mee
        Want wat meneer doet is goed nou ze zijn met 15 personen maar hij denkt dat hij de baas is die gladjakker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *