Romy heeft geen zin om met haar ex in één huis te wonen

Romy heeft geen zin om met haar ex in één huis te wonen

Romy en Cemal hebben geen relatie meer. Romy was helemaal klaar met het gedrag van Cemal en uiteindelijk besloten de twee dat het stoppen van hun relatie beter zou zijn. En door de komst van mooie Demi en Fay is het er niet beter op geworden.

Toen de bloedmooie tweeling de loods binnenstapte waren al gauw de blikken op Romy gericht. Romy bleef kalm en liet heel wat keren weten hoe leuk ze de komst van de tweeling vond en hoezeer ze zich echt geen zorgen maakt. Maar Cemal verloor ze niet meer uit het oog. Vandaag is ze wat minder positief, ze voelt zich niet goed en lijkt wat humeurig. Na de ondernemersvergadering neemt ze Cemal apart om even te kletsen. Ze vertelt hem dat ze het moeilijk heeft en nu heel anders naar hem kijkt dan gisteren. Gisteren had ik nog hoop en heb een aantal lieve dingen tegen jou  gezegd maar vandaag kom ik hierop terug. Ik ga niet meer hopen, ik zie nu hoe je bent voegt ze eraan toe. Ik denk dat het gewoon klaar is gaat ze verder. Cemal is het met haar eens en denkt dat ze door de relatiebreuk allebei sterker zullen worden maar dit is niet het antwoord waar Romy op had gehoopt. Romy vindt het erg jammer dat Cemal er zo makkelijk mee omgaat. Maar hij blijft bij zijn standpunt. We moeten voor onszelf kiezen benadrukt hij. Romy is het hier op haar beurt niet mee eens en vindt dat hij makkelijk beïnvloed wordt. Ik heb geen zin om met mijn ex in een huis te wonen sluit Romy het gesprek geïrriteerd af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 20:24

    De jaloezie van Romy komt nu alweer boven drijven. Binnen nu en 24 uur is madam helemaal over de rooie. Want ze gaat dit niet accepteren, zodra de tweeling met cemal in gesprek gaat en het duurt langer dan 2 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *