Het sloopwerk van de tattoo shop wordt Billy en Ramona teveel

Het sloopwerk van de tattoo shop wordt Billy en Ramona teveel

Vandaag wordt de tattoo shop afgebroken om plaats te maken voor het penthouse van Boyd. Maar ook om met de overgebleven materialen een slaapplek te bouwen voor Ramona en Billy. De meeste bewoners zijn er druk bezig mee maar niet iedereen en dat zorgt voor wat spanning.

Zo zijn Ramona en Billy er helemaal klaar mee. Het zware sloopwerk wordt hen te veel en dat bijna niemand meehelpt maakt het alleen maar erger. Binnen in de loods uiten de twee hun frustraties bij elkaar. Volgens Billy denkt iedereen aan zijn eigen hachje. Wij verdienen weet ik hoeveel geld en we liggen in de f*cking woonkamer voegt ze eraan toe. Al snel komt Jessie kijken waar Ramona en Billy zich zo druk om maken en geruststellend laat hij aan hen weten dat het niet per se zondag af hoeft. Dit schiet al helemaal in het verkeerde keelgat bij Billy. Dat zeg jij met je boot, durf je wel? snauwt ze naar hem. Jessie adviseert Billy om rustig te blijven en begrijpt niet waarom ze nu ook boos tegen hem doet. Ik ben op iedereen boos, including you benadrukt ze terwijl ze weer de loods uit stampt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 17:38

    Ja hoor ,Ramona hoe voelt het nou werken ? Normaal laat je ook ander voor jou werken.En ja iedereen denkt alleen maar aan zichzelf. Maar dat is jou niet vreemd toch.wat werk betreft kun je nog wat van Billy leren.ik zou het maar snel afmaken,dan kun je snel weer uitrusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *