X

Utopia kijkcijfers week 118

We beginnen deze ochtend met Utopia kijkcijfers. Hoe goed werd het programma afgelopen week bekeken? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 118 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 20 maart:591.000 kijkers
  • Dinsdag 21 maart : 490.000 kijkers
  • Woensdag 22 maart: 512.000 kijkers
  • Donderdag 23 maart: 531.000 kijkers
  • Vrijdag 24 maart: 405.000 kijkers

Een lichte verbetering in de Utopia kijkcijfers, vorige week waren er nog drie dagen waar het gemiddelde van 500.000 kijkers niet behaald werden en deze week is dat op twee dagen het geval. Kortom er lijkt weer een stijgende lijn in het programma te zitten maar zet dit ook door? Laten we hopen dat we volgende week over (nog) betere statistieken kunnen schrijven. We komen er dan ook snel op terug…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (2)

  • Moeten ze geen 10 minuut durende Romy uitzenden met dat geschreeuw zoals afgelopen vrijdag,jammer we niet of nauwelijks de dieren nog in beeld zien

  • Het zou mooi zijn als men niet zoveel SL steeds doet.Dan leuker om te kijken. In de avond ook mensen die nog op het geluid niet uit doen.jammer zijn vaak best leuke gesprekken. Ja en jammer het licht al om 22.00 uur uit.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings