Victoria, Bas en Kevin bespreken de rol van Rob bij de minimalisten

Victoria, Bas en Kevin bespreken de rol van Rob bij de minimalisten

Op de vide bespreken Victoria, Bas en Kevin de rol van Rob bij de minimalisten. Rob had namelijk na zijn overstap naar de minimalisten groep aangegeven dat hij door zou gaan met het ondernemen en zo geld zou ophalen voor de minimalisten. Maar tot nu toe hebben de drie hier niets van gemerkt. Victoria merkt op dat Rob zelf met een plan zou komen, maar dat dit na anderhalve week nog steeds niet is gebeurd. Misschien heb ik te hoge verwachtingen voegt ze eraan toe. Maar ik heb geen zin meer om Rob te motiveren. Dit omdat ik het idee krijg dat hij niets wil doen. De anderen sluiten zich helemaal bij Victoria aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet at 10:59

    Rob is de meneer alleen met maar praatjes,tja en die vullen geen gaatjes. EN dat ie echt iets gaat doen ik denk van niet . En holle vaten klinken het hardst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *