Victoria roept de groep bijeen om over de boodschappen te praten

Victoria roept de groep bijeen om over de boodschappen te praten

Afgelopen avond kwamen de boodschappen weer ter sprake. Victoria ving dit ook op en besloot het met de groep te bespreken.

Victoria merkt dat er veel onenigheid is rondom de boodschappen. Er hangt een sfeer die ze niet prettig vindt en dat moet stoppen. Er ontstaan regelmatig discussies rondom de boodschappen en daarom wil ik alles op tafel gooien. Ramona reageert als eerste en denkt dat het komt door de manier waarop het doen van de boodschappen is overgedragen. Dit ging namelijk al op een vervelende manier. Ook denkt ze dat René heel graag alleen de boodschappen wil doen. Daarom laat ze hem maar zijn gang gaan. René gaat er op in. En geeft toe dat hij af en toe een inschattingsfout maakt en daarvoor biedt hij zijn excuses aan. Wel merkt hij dat er achter zijn rug om over hem gesproken wordt en vindt dat natuurlijk niet prettig. Vervolgens kijkt hij Karin aan en zij voelt zich aangevallen. Kevin denkt op zijn beurt dat René gewoon hulp moet krijgen en dat dan ook moet aanvaarden. En benoemt dat René een perfectionist is en hij kan dit alleen maar bevestigen. Cemal biedt zichzelf vervolgens aan om te helpen. Billy laat weten dat ze het vreemd vindt dat een vrij nieuwe bewoner al zo snel verantwoordelijk moet zijn voor de boodschappen. Hij doet zijn best maar Cemal zal hem gaan helpen. Ramona denkt dan weer dat dat niet gaat werken. Dit omdat Cemal volgens haar geen ervaring heeft met het doen van de boodschappen. Daarom wil ik hem graag helpen. En daarna sluit de bespreking over dit veel besproken onderwerp. Is het nu helemaal opgelost?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 17:49

    Wat zullen ze Victoria toch missen!!! En ik ook…!
    En in plaats van haar twee jonge meiden/pubers met verwend gedrag zoals het er tot nu toe uit ziet.
    Wel totaal iets anders! Geen goede ” ruil” wat dat betreft. Wel nieuwe opschudding op veel gebieden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *