Victoria zit vandaag vijftien maanden in Utopia!

Victoria zit vandaag vijftien maanden in Utopia!

Een nieuwe dag is weer begonnen en vandaag is het een speciale dag voor Victoria. Ze zit precies vijftien maanden in Utopia, en haar laatste paar dagen zijn ingegaan. Gisteren kondigde ze aan Utopia vrijdag te gaan verlaten. Maar wat gebeurd er verder nog deze ochtend? We hebben het kort voor je samengevat.

Zo begint Romy haar dag bij de koeien waarna ze zich al vroeg opmaakt met Billy. Ondertussen liggen nieuwe bewoners Demi en Fay nog lekker te slapen in de caravan van Romy en Cemal. Romy heeft op de vide geslapen en Cemal bij Jessie in de boot. Rob, Jacco, Jeroen en Cemal beginnen wat later hun dag in de sportschool. Al gauw komt de tweeling ter sprake en Rob vraagt of Cemal niet tussen de dames in wil liggen. Nee antwoordt Cemal. Als er vervolgens gevraagd wordt naar de reden heeft hij geen duidelijk antwoord. Nog iets later wordt de tweeling ook wakker. Hun eerste nacht zit erop. Tijd voor de eerste ochtend. Wat zal deze dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je en komen er uiteraard op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *